Upplägget för kursen

Kursen är igång och tyvärr finns inga fler platser. Vi fick långt fler anmälningar än vi hade platser till. Jättekul med så stort intresse men tyvärr många som blev besvikna att de inte fick plats. Vi ska försöka att dela med oss av allt vi lär oss på föreläsningarna… snart kommer resuméer av undervisningen! För vi vill ju inspirera allt fler!

Innan kursen började föreslog vi att alla deltagare skulle ha läst David Jonstads senaste bok; Jordad – enklare liv i kollapsens skugga. Den boken rekommenderar vi till er alla – även om ni inte fick plats på kursen!

Så här skriver journalisten Helena Granström om boken: ”Trots att tilltron till människan står som ett ljus kring Jonstads text, bör den inte kallas hoppfull. Hopp är vad vi tar till när vi inte själva har någon förmåga att påverka utgången av ett händelseförlopp – således måste ”Jordad” sägas vara motsatsen, i det att den tillskriver oss möjligheten till konstruktiv handling. I alla händelser får den kollapsen att framstå som ett attraktivt alternativ till att den nuvarande utvecklingen tillåts fortsätta oförtrutet.”

Här kan du beställa boken! F.n. (januari 20) ett fantastiskt pris: 55:- https://www.adlibris.com/se/bok/jordad-enklare-liv-i-kollapsens-skugga-9789170379543

%d bloggare gillar detta: