UTANFÖR BOXEN GRÖN


En dunderkurs för dig som bor i Gästrikland

Tycker du att det är viktigt att vi samarbetar för att klara förändringar i samband med klimatförändringar och samhällets förändringar?
Vill du lära dig mer om hur vi kan rusta oss för sådana förändringar?
Behöver du inspiration om HUR och upplevelse av gemenskap med denna inriktning?
Då är kursen perfekt för dig!
…och kan du tänka dig: kursen är helt kostnadsfri för dig som bor i Leader Gästrikebygdens område! 

Upplägget på kursen blir lika rikhaltigt som denna korg, läs mer under fliken om våra lärare och vad de planerar att bidra med!

Många lager och skikt kommer det att bli i vad vi ska dela tillsammans, Första ”skiktet” är förstås de klimatförändringar som pågår och kommer att fortsätta och mer och mer påverka våra liv. OCH hur vi just därför behöver komma igång redan nu med att som individer lära oss och att i samhället återerövra självförsörjning i samverkan. Och förstås; hur går det till och varför…

David Jonstads bok ”JORDAD – enklare liv i kollapsens skugga” är en så bra grund att utgå från att vi vill att alla deltagare ska ha läst den innan kursen börjar i mitten av januari. Under kursens gång kommer vi att rekommendera fler lästips – och naturligtvis kommer alla deltagare att kunna tipsa och inspirera varandra till fortsatt läsning. Det blir inte vare sig mycket eller tung kurslitteratur men inspirerande och lärorika tips.


 

Kontakta mig

Jag som planerat denna kurs heter Marjo. Det är på min och min makes gård i Järbo som kursen kommer att hållas. Kontakta mig (använd Kontaktsidorna) om du vill veta mer om kursinnehållet eller något annat.

Anmäl dig till kursen

Här anmäler du ditt intresse för att bli deltagare i kursen. Du ger oss dina kontaktuppgifter och berätta lite om dig själv. Vi måste få in alla anmälningar före Lucia, 13 december 2019 och i veckan före jul får du veta om du kom med. Klicka här för att komma till formuläret. 

Följ oss

Fyll i din epostadress i fältet längst ned. Vi kommer snart på facebook med.


Korrekta LOGGOR SKA IN HÄR; Leader och Jordbrukdverket om finansierar projektet


Om oss
projektet är möjliggjort tack vare ekonomiskt stöd av Leader Gästrikebygden och Jordbruksverket och drivs av Föreningen Kulturand i samarbete med Föreningen MatVärden Gävleborg, Färnebo Folkhögskola, Omställning Järbo och Finnskogsriket
Kontakta oss


%d bloggare gillar detta: